top of page

 Dalibor Herceg

Arhiva

 

//23.06.2015.
Dalibor Herceg osvojio nagradu na "Ča skalici"

Drugu godinu za redom Dalibor Herceg osvaja nagradu za drugo mjesto, za najbolji spot po glasovim publike.

 

Sa pjesmom "Čekaj me virno" Dalibor osvojio je nagradu za drugo mjesto po glasovima publike na godišnjoj top listi emisije čakavske glazbene scene "Ča skalica".

Dalibor potpisuje glazbu i aranžman pjesme, dok stihove napisala je spisateljica Slavica Car Frišova, koja je pjesmu uvrstila u svoju zbirku poezije i proze "Kolori od života".

 

 

//14.06.2015.


Smatra se da je broj 21 veoma snažan energetski broj. Tradicija nekih kultura tumači ga kao prag zrelosti. Ovaj broj predstavlja sklad stvaranja i simbol individualnosti. Numerologija često tom broju pripisuje buntovničku snagu osoba. Isto tako, postoji vjerovanje da masa duše u trenutku kada napušta tijelo iznosi točno 21 gram.

Radi snažne energije broja 21 i vjerovanja teoriji da težina duše je 21 gram, nastala je pjesma "21 gram". Energična pop balada snažnog teksta predstavlja emotivnu zrelost i buntovničku snagu.

Autor glazbe i aranžmana, kao i u svim svojim dosadašnjim pjesama je Dalibor Herceg, dok stihove pjesme potpisuje G. Jakovac.

Video spot za zanimljivu skladbu sniman je u Rijeci, u interijeru zapuštenog hotela "Panorama". Inače, hotel "Panorama" glasi kao jedan od opsjednutih hotela u Hrvatskoj.

Vizualno izdanje pjesme "21 gram" možete pogledati ovdje:

 

 

 

//04.03.2015.

 

Povodom objave video spota Dalibora Hercega za pjesmu "Neostvarene želje" Dalibor je gostovao na regionalnoj televiziji "Kanal Ri" u emisiji "Kvarat do šest", te je dao intervju za "Radio Donji Miholjac" koji se može poslušati ovdje;

//12.02.2015.

DALIBOR HERCEG SNIMIO VIDEO SPOT ZA PJESMU "NEOSTVARENE ŽELJE"

Nakon nagrade za drugo mjesto po glasovima publike u emisiji čakavske glazbene scene "Ča skalica" , nagrade stručnog ocjenjivačkog žirija na festivalu "Zlatna ruža", nagrade za najboljeg debitanta na XIX. međunarodnom festivalu "Marko Polo Fest", te nagrade radijskih slušatelja na festivalu "Zlatne note" 2014. Dalibor Herceg snimio je video spot za novu pjesmu "Neostvarene želje".

Riječ je o skladbi sa kojom se predstavio na prošlogodišnjem festivalu "Zlatna ruža". Video uradak sniman je u Rijeci. Kameru potpisuje multimedijalna umjetnica Tajči Čekada, dok režija djelo je Dalibora.

Stihove pjesme "Neostvarene želje" potpisuje Giovanni Jakovac, a Dalibor sam potpisuje glazbu i aranžman. 

Nagrađenu skladbu "Neostvarene želje" sa kojom je nastupao na festivalu zabavne glazbe "Zlatna ruža" 2014 u vizualnom izdanju možete pogledati ovdje:

 

 

//13.01.2015.

 

Nakon nagrade za drugo mjesto po glasovima publike u emisiji čakavske glazbene scene "Ča skalica" , nagrade stručnog ocjenjivačkog žirija na festivalu "Zlatna ruža", nagrade za najboljeg debitanta na XIX. međunarodnom festivalu "Marko Polo Fest", te nagrade radijskih slušatelja na festivalu "Zlatne note" 2014. Dalibor Herceg snimio je video spot za novu pjesmu "Čekaj me virno".

Stihove pjesme "Čekaj me virno" potpisuje Slavica Car Frišova, dok Dalibor sam potpisuje glazbu i aranžman. 

Za video spot moguće je glasati na top listi emisije čakavske glazbene scene "Ča skalica". Na slijedećem linku možete glasati za Daliborahttp://www.caskalica.com/kako-glasati/

 

Video spot možete pogledati ovdje:

  

Vijest o Daliborovom spotu objavio je "Karlovački tjednik" na portalu i u tiskanom izdanju.

http://www.karlovacki-tjednik.hr/dalibor-herceg-snimio-novi-spot-za-pjesmu-cekaj-me-virno/

 

 

 

//10.12.2014.


Donosimo snimku Daliborovog nastupa na XIX. međunarodnom festivalu "Marko Polo Fest" održanog u srpnju ove godine. Dalibor se predstavio publici s pjesmom "Kredit na nevjeru", te osvojio nagradu za najboljeg debitanta.

 

 

 

 

//05.12.2014.
DALIBOR HERCEG OSVOJIO NAGRADU RADIJSKIH SLUŠATELJA NA FESTIVALU "ZLATNE NOTE" 2014

 

Nakon nagrade za drugo mjesto po glasovima publike u emisiji čakavske glazbene scene "Ča skalica" , nagrade stručnog ocjenjivačkog žirija na festivalu "Zlatna ruža", nagrade za najboljeg debitanta na XIX. međunarodnom festivalu "Marko Polo Fest", te niza ostalih solističkih festivalskih nastupa gdje se predstavio širem auditoriju kao pjevač, te kao skladatelj za druge izvođače, Dalibor je osvojio nagradu radijskih slušatelja na festivalu "Zlatne note" 2014.

Dalibor predstavio se publici pjesmom "Otkrivam još jednu laž” za koju sam potpisuje glazbu i aranžman, a tekst G. Jakovac.

Nagrađenu skladbu "Otkrivam još jednu laž” sa kojom je nastupao na "Zlatnim notama" 2014 možete poslušati na ovom linku:

 

 

//19.11.2014.
DALIBOR HERCEG NASTUPA NA FESTIVALU "ZLATNE NOTE" 2014

 

U eteru radija Križevci danas je gostovao Dalibor Herceg. Povod intervjua je njegov nastup na festivalu "Zlatne note" 2014 koji se održava ove godine u prosincu u Križevcima. Publici će se predstaviti pjesmom "Otkrivam još jednu laž". Nastup na festivalu "Zlatne note" biti će osmi festivalski nastup Dalibora Hercega. Intervju možete poslušati ovdje;
 

//23.09.2014.
DALIBOR HERCEG SNIMO SPOT ZA PJESMU "KREDIT NA NEVJERU" S KOJOM JE OSVOJIO NAGRADU ZA NAJBOLJEG DEBITANTA NA XIX. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU – KORČULA 2014.

Nakon nagrade za drugo mjesto po glasovima publike u emisiji čakavske glazbene scene "Ča skalica" , nagrade stručnog ocjenjivačkog žirija na festivalu "Zlatna ruža", te niza ostalih solističkih festivalskih nastupa gdje se predstavio širem auditoriju kao pjevač, te kao skladatelj za druge izvođače, Dalibor Herceg snimio je video spot za pjesmu "Kredit na nevjeru" s kojom je nastupao na ovogodišnjem XIX. Međunarodnom "Marko Polo Festivalu" gdje je osvojio nagradu za najboljeg debitanta.

 

Dalibor je snimio video spot za neobičnu zanimljivu skladbu ”Kredit na nevjeru” za koju sam potpisuje glazbu i aranžman, a tekst G. Jakovac. Skladba je vrlo zanimljiva, jer sadrži nijanse nekoliko glazbenih pravaca, a možemo je određenije okarakterizirati kao šansonu stopljenu s rock baladom.
 

Video spot sniman je na otoku Krku. Kameru potpisuje multimedijalna umjetnica Tajči Čekada, dok režija djelo je Dalibora.

Nagrađenu skladbu "Kredit na nevjeru" sa kojom je nastupao na XIX. Međunarodnom "Marko Polo Festivalu", u vizualnom izdanju možete pogledati ovdje;

 

//20.07.2014.

DALIBOR HERCEG OSVOJIO NAGRADU ZA NAJBOLJEG DEBITANTA NA XIX. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU – KORČULA 2014.

Nakon nagrade za drugo mjesto po glasovima publike u emisiji čakavske glazbene scene "Ča skalica" za pjesmu "Nevera va duše", te niza solističkih festivalskih nastupa gdje se predstavio širem auditoriju kao pjevač, te kao skladatelj za druge izvođače, Dalibor Herceg nastupao je na ovogodišnjem XIX. Međunarodnom "Marko Polo Festivalu"

 

Dalibor predstavio se publici neobično zanimljivom skladbom ”Kredit na nevjeru” za koju sam potpisuje glazbu i aranžman, a tekst G. Jakovac. Skladba je vrlo zanimljiva, jer sadrži nijanse nekoliko glazbenih pravaca, a možemo je određenije okarakterizirati kao šansonu stopljenu s rock baladom. 
 

Dalibor je osvojio nagradu za najboljeg debitanta na festivalu.
 

Nagrađenu skladbu "Kredit na nevjeru" sa kojom je nastupao na XIX. Međunarodnom "Marko Polo Festivalu", možete poslušati na ovom linku:

//26.06.2014.

Dalibor Herceg osvojio nagradu na "Ča skalici"

S pjesmom "Nevera va duše" Dalibor Herceg osvojio je nagradu za drugo mjesto po glasovima publike na godišnjoj top listi emisije čakavske glazbene scene "Ča skalica".

Dalibor potpisuje glazbu i aranžman pjesme, dok stihove napisala je spisateljica Slavica Car Frišova, koja je pjesmu uvrstila u svoju zbirku poezije i proze "Kolori od života".

Video spot sniman je na posjedu luksuzne urbane vile u okolici Crikvenice
Spot potpisuju Karmen i Zoran Ventin, produkcijske kuće "Art fima" iz Matulja.

Nakon uspjeha sa pjesmom "Nevera va duše" Dalibor priprema svoj šesti festivalski nastup. Na ovogodišnjem XIX. Međunarodnom "Marko Polo Festivalu", predstaviti će se publici neobično zanimljivom skladbom ”Kredit na nevjeru” za koju sam potpisuje glazbu i aranžman, a tekst G. Jakovac.

//24.06.2014.
Dalibor Herceg večeras gostuje u emisiji "Ča skalica" na Kanalu R

Dalibor Herceg večeras gostuje u glazbenoj emisiji čakavske glazbe "Ča skalica" koju možete pogledati u 21 sat na "Kanalu R" na 803. programu "Max tv-a" .

//16.06.2014.

 

 

DALIBOR HERCEG NA XIX. MEĐUNARODNOM MARKO POLO FESTIVALU – KORČULA 2014. ( http://marcopolofest.hr/2014/05/dalibor-herceg-na-xix-medunarodnom-marko-polo-festivalu-korcula-2014/ )

 

 

Nakon niza solističkih festivalskih nastupa gdje se predstavio širem auditoriju kao pjevač, te kao skladatelj za druge izvođače, Dalibor Herceg priprema svoj šesti festivalski nastup. 

 

Na ovogodišnjem XIX. Međunarodnom "Marko Polo Festivalu", Dalibor predstaviti će se publici neobično zanimljivom skladbom ”Kredit na nevjeru” za koju sam potpisuje glazbu i aranžman, a tekst G. Jakovac. Skladba je vrlo zanimljiva, jer sadrži nijanse nekoliko glazbenih pravaca, a možemo je određenije okarakterizirati kao šansonu stopljenu s rock baladom. 

Dalibor je tijekom ove godine skladao nekoliko pjesama za druge izvođače, te će se pojaviti na još nekoliko festivala kao autor pjesama, a potom objaviti svoj drugi samostalni album.

 

Skladbu "Kredit na nevjeru" sa kojom će nastupati na XIX. Međunarodnom "Marko Polo Festivalu", možete poslušati ovdje:

//25.04.2014.

 

Dalibor Herceg, nakon pet solističkih festivalskih nastupa, ove godine na festivalu zabavne glazbe "Darfest" 2014. pojavljuje se u ulozi autora glazbe i aranžmana dvije skladbe.

 

Pjesmu "Večeras" izvodi mlada i talentirana pjevačica Željka Brdar, dok skladbu "Altroke" Dalibor je napisao za Giovannia Jakovca koji je već osvojio dvije festivalske nagrade sa Daliborovim pjesmama. 

 

Dalibor započinje suradnju sa mnogim izvođačima, te će ove godine pojaviti se na još nekoliko festivala kao autor, a potom objaviti svoj drugi samostalni album.

//23.03.2014.
 

Vijest o novome spotu Dalibora Hercega, "Zvuk tišine", objavilo je nekoliko portala, a članke možete pročitati na ovim linkovima: http://www.urbancult.hr/Content/Article.aspx?id=21106 i http://kvarnerski.com/novi-spot-dalibora-hercega/ .

Dalibor se trenutno sa novim video spotom nalazi na top listi "Top 30" portala "Spot Depo" gdje je zauzeo prvo mjestohttp://www.spotdepo.hr/spotovi/dalibor-herceg/zvuk-tisine .

 

//06.03.2014.

 

Vijest o novome video spotu Dalibora Hercega, "Zvuk tišine", objavio je "Karlovački tjednik" u svome tiskanom izdanju.

 

 

//28.02.2014.


Karlovački glazbenik Dalibor Herceg nakon niza festivalskih nastupa prošle godine, snimio je drugi video spot sa nadolazećeg albuma za pjesmu "Zvuk tišine" s kojom je nastupao prošle godine na festivalu zabavne glazbe "Zlatna ruža". Dalibor sam potpisuje glazbu i aranžman pjesme, dok stihove je napisao Giovanni Jakovac.

Uz podršku turističke zajednice grada Kraljevice, čitav video spot sniman je u atriju i prostorijama kasnorenesansne građevine iz 1649. godine, dvorcu "Frankopan" u Kraljevici. Građen kao kasnorenesansna utvrda s mnoštvom baroknih detalja i danas djeluje iznimno atraktivno.

 

Spot je sniman pod redateljskom palicom Karmen i Zorana Ventina, produkcijske kuće "Art film" iz Matulja.

 

Video spot može se pogledati ovdje:

 

//30.01.2014.

 

Vijest o novome video spotu Dalibora Hercega, "Nevera va duše", objavio je "Karlovački tjednik" u svome tiskanom izdanju.

 

 

 

//22.01.2014.

 

Nakon tri festivalska nastupa prošle godine na "Darfestu", "Zlatnoj ruži", te "Zlatnim notama" glazbenik Dalibor Herceg snimio je video spot za pjesmu "Nevera va duše". Dalibor potpisuje glazbu i aranžman pjesme, dok stihove napisala je spisateljica Slavica Car Frišova, koja je pjesmu uvrstila u svoju zbirku poezije i proze "Kolori od života".


Video spot sniman je na posjedu luksuzne urbane vile u okolici Crikvenice koja je spojila moderni pop zvuk pjesme sa tradicionalnim kulturnim čakavskim izričajem.

Spot je sniman pod redateljskom palicom Karmen i Zorana Ventina, produkcijske kuće "Art fima" iz Matulja.

Video spot za pjesmu "Nevera va duše" nalazi se na top listi emisije "Ča Skalica".

Video spot možete pogledati ovdje:

 

//21.01.2014.

 

Večeras u 21 sat na "Kanalu R" u emisiji "Ča skalica" premijerno možete pogledati novi video spot Dalibora Hercega za pjesmu "Nevera va duše". Autor glazbe i aranžmana pjesme je Dalibor, dok stihove je napisala Slavica Car Frišova. Video spot za pjesmu potpisuje produkcijska kuća "Art Film" iz Matulja.

 

 

//21.11.2013.


Vijest o nastupu Dalibora Hercega  na festivalu "Zlatne note" 2013 gdje će se predstaviti s pjesmom "Slaži mi" objavio je "Karlovački list" u svom tiskanom izdanju.

//18.11.2013.

 

Dalibor Herceg predstaviti će se na ovogodišnjem festivalu zabavne glazbe "Zlatne note" 2013 u Križevcima, s pjesmom "Slaži mi".

Nakon dva festivalska nastupa ove godine na "Darfestu" i "Zlatnoj ruži", Dalibor Herceg ove godine pojaviti će se na još jednom festivalu. Na festivalu "Zlatne note" 2013. predstaviti će se s pjesmom "Slaži mi". Nastup na "Zlatnoj noti" biti će peti festivalski nastup Dalibor Hercega.

Dalibor osim kao izvođač na spomenutom festivalu, pojavljuje se kao autor glazbe i aranžmana svoje pjesme, i pjesme "Ne zovi me Ivane" u izvođenju Giovannija Jakovca, te time najavljuje i suradnje sa mnogim izvođačima gdje će početi djelovati kao autor.

Pjesma "Slaži mi" treća je najavna pjesma s njegovog albuma koji će se objaviti tokom slijedeće godine.

 

Pjesmu možete poslušati na ovom ovdje:


 

//1.8.2013.


Vijest o nastupu Dalibora Hercega  na festivalu "Zlatna ruža" 2013 gdje će se predstaviti s pjesmom "Zvuk tišine" objavio je "Karlovački list" u svom tiskanom izdanju.

 

 

//30.7.2013.

Vijest o nastupu Dalibora Hercega na festivalu "Zlatna ruža" 2013 gdje će se predstaviti s pjesmom "Zvuk tišine" objavio je "Ka Portal". Članak možete pročitati u cijelosti klikom na ovaj link: http://kaportal.hr/herceg-u-rogoznici

//28.7.2013.


 Dalibor Herceg predstaviti će se na ovogodišnjem  festivalu zabavne glazbe "Zlatna ruža" 2013 u Rogoznici, u "Marini Frapa" s pjesmom "Zvuk tišine".

Nakon nastupa na festivalu "Darfest" 2013 ovog svibnja, Dalibor Herceg ove godine pojavljuje se na još jednom festivalu. Na festivalu "Zlatna ruža" 2013 predstaviti će se s autorskom pjesmom "Zvuk tišine". Nastup na "Zlatnoj ruži" biti će četvrti festivalski nastup Dalibor Hercega.

Dalibor će za pjesmu "Zvuk tišine" snimiti kratki video film kojeg će upotpuniti i pjesma "Otkrivam još jednu laž" koja je predstavljena ove godine na festivalu "Darfest". Obje pjesme biti će objedinjene u kratkom filmu kojeg će snimati riječka multimedijalna umjetnica Tajči Čekada koje je poznata po svom avangardnom i nekonvencionalnom vizualnom opusu. U video filmu gostovati će nekoliko umjetnika i performera, te uz sam projekt može se najaviti i multimedijalna promocija samog videa koja će biti nesvakidašnja.

Pjesmu "Zvuk tišine" možete poslušati na ovom ovdje:  

 

 //31.5.2013.

 

Poslije radijske turneje novog singla "Otkrivam još jednu laž" gdje je Dalibora ugostilo preko tridesetak radijskih postaja diljem Hrvatske, te ulaska na mnoge glazbene top liste, pjesma "Otkrivam još jednu laž" predstavila se je zapaženim scenskim i vokalnim nastupom na festivalu "Darfest" ove godine u Daruvaru. Dalibor Herceg pojavio se je u kreaciji poznate i priznate avangardne  multimedijalne umjetnice Tajči Čekade.


Dalibor se predstavio na festivalu kao i autor aranžmana pjesme "Otkrit ću ti što se krije ispod haljine" u izvođenju G. Jakovca. Pjesma "Otkrit ću ti što se krije ispod haljine" osvojila je nagradu za Najbolji scenski nastup, te time Dalibor je najavio i suradnju sa mnogim poznatim izvođačima gdje će početi djelovati isključivo kao autor.

Na portalu "Kvarnerski.com" izašao je prije nekoliko dana intervju sa Daliborom. Intervju se može pročitati ovdje: http://kvarnerski.com/uskoro-novi-album-dalibora-hercega/ 11111

 //25.4.2013.


Povodom Daliborovog nastupa na festivalu zabavne glazbe "Darfest" 2013 danas je objavljen članak u "Karlovačkom tjedniku".

 

 

Portal "Udruge Kameleon" objavio je isto tako vijest o Daliborovom nastupu. Članak se može pročitati ovdje http://udruga-kameleon.hr/tekst/5419/.

 //22.4.2013.


Vijest o nastupu Dalibora Hercega na ovogodišnjem "Darfestu" s pjesmom "Otkrivam još jednu laž" objavili su portal "Glamor.hr"http://www.glamour.hr/dalibor-herceg-na-darfestu/ ), te portal "Akademija art" http://www.akademija-art.hr/umjetnost/glazba/18835-dalibor-herceg-nastupa-na-darfestu-2013 ).

Intervju koji je Dalibor dao za Radio Novsku može se poslušati ovdje;

 

 

//21.04.2013.


Pjesma "Otkrivam još jednu laž" predstaviti će se ove godine na festivalu zabavne glazbe "Darfest" 2013 u Daruvaru 24. svibnja.

Nakon dvadesetak radijskih intervjua, te nekoliko ulaska na razne top liste, pjesma "Otkrivam još jednu laž" nalazi se i na 17. mjestu top liste "Hr top 20" Radija Ludbreg.
Svoj glas možete dati klikom na ovaj link: http://www.radio-ludbreg.hr/program/hr-top-20  , te pronaći naziv pjesme "Otkrivam još jednu laž" , zatim kliknuti na glasaj.

//19.04.2013. 


Već treći tjedan za redom pjesma "Otkrivam još jednu laž" nalazi se na top listi "Hr Top 20" Radio Centra Poreč, te se ovaj tjedan smjestila na 18. mjesto http://www.radiocentar.hr/hr_top_20.htm.  


Intervju koji se emitirao na Radiju Donji Miholjac prije nekoliko dana može se čuti ovdje:

 


U subotu, 20. travnja u 15 sati Dalibor će gostovati u programu Radija Novske. 

//13.4.2013.

 

Pjesma "Otkrivam još jednu laž" već drugi tjedan nalazi se na top listi HR Top 20 Radio Centar Poreč. Ovaj tjedan pjesma je na 11. mjestuhttp://www.radiocentar.hr/hr_top_20.htm

Novi singl "Otkrivam još jednu laž" nalazi se i u sustavu "PlayKontrola" čiji je smisao  ponuditi autorima i izvođačima uvid u emitiranja na radio i tv postajama.
U zadnjih mjesec dana od objave singla "Otkrivam još jednu laž" Dalibor se smjestio na nekoliko air play lista radio postaja kao jedan od najizvođenijih autora i izvođača. 

                                                                                              Također prošli tjedan Dalibor je gostovao u programu Radija Ok Otok Krk, te se intervju može čuti ovdje:

 

 

 

//7.4.2013.


Pjesma "Otkrivam još jednu laž" nalazi se na 15. mjestu Top liste Radija Našice. Kako bi se pjesma održala na top listi svoj glas za pjesmu možete poslati na mail; topmusic@radionasice.hr.


Intervju u sklopu emisije "Top Music" možete poslušati ovdje:

 

Slijedeći tjedan Dalibora možete poslušati na slijedećim radio postajama: 


RADIO NOVI MAROF, srijeda, 10.4. u 16:30
RADIO OK OTOK KRK, četvrtak, 11.4. 
HRT RADIO PULA, nedjelja, 14.4. , emisija "Gost iz svijeta glazbe"

 //3.4.2013.

 

Intervju koji je emitiran na Radio Valpovštini povodom novog singla Dalibora Hercega "Otkrivam još jednu laž" može se čuti ovdje:

 

Slijedeći termini radijske turneje pjesme "Otkrivam još jednu laž" su:


RADIO DONJI MIHOLJAC četvrtak, 4.4. u 9:30
RADIO MEGAMIX OTOK HVAR, četvrtak 4.4. u 10:30
RADIO NAŠICE, subota, 6.4. u 18:30
RADIO NOVI MAROF, srijeda, 10.4. u 16:30

HRT RADIO PULA, nedjelja, 14.4. , emisija "Gost iz svijeta glazbe"

//2.4.2013.

 

Pjesma "Otkrivam još jednu laž" Dalibora Hercega nalazi se na 15. mjestu top liste "Hr Top 20" na Radio Centru Poreču: http://www.radiocentar.hr/hr_top_20.htm

Dalibor 4. travnja, u četvrtak u jutarnjem terminu gostuje na "Radiju Maximum" Otoka Hvara, a zatim i na Radiju Donji Miholjac povodom novog singla "Otkrivam još jednu laž".

14. travnja u nedjelju, na "HRT Radio Puli" Dalibora  će ugostiti gospodin Ludvik Slana u jednosatnoj emisiji "Gost iz svijeta glazbe" koja se emitira uživo iz studija "HRT Radio Pule".

 

//29.3.2013.
Intervju za Radio Ludbreg emitiran je danas, te ga je moguće poslušati ovdje;

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Slijedeći tjedan Dalibora možete čuti u programu Radio Nove Gradiške u utorak u 20 sati, a isti dan u popodnevnom terminu na Radio Valpovštini.


Tokom slijedećeg tjedna znati će se daljni datumi radijske turneje novog singla "Otkrivam još jednu laž".

//27.3.2013.


Emisiju o Daliboru i njegovom radu  na "Radio Zlataru" koja je emitirana večeras možete poslušati ovdje:

 

 

 

 

Intervju koji je dao za "Radio Slunj" dostupan je ovdje:

 

 

 Gostovanje na "Radio Ludbregu" je premješteno za 29. ožujak, u petak, dok intervju za "Radio Nova Gradiška" emitirati će se  utorak, 2. travnja u 20 sati.


Tokom slijedećeg tjedna, znati će se i preostali točni datumi radijske turneje novog singla "Otkrivam još jednu laž".

//24.3.2013.


Album Dalibora Hercega "Programiran da budem tvoj" dostupan je putem "Amazona", te se može kupiti u CD formatu na ovome linkuhttp://tinyurl.com/caf7wha

Najavu albuma, kao i intervju autorice Tatjane Udović, povodom izlaska albuma možete pročitati na portalu "Udruge Kameleon" na slijedećem linku: http://udruga-kameleon.hr/tekst/5298/

Dalibora slijedeći tjedan može se čuti u programu nekoliko radija:


RADIO SLUNJ - 25.3. u 11:15
RADIO LAUS DUBROVNIK - 25.3. u 12:15
RADIO NOVA GRADIŠKA - 26.3. u 20:15
RADIO ZLATAR - 27. 3. u 20:15

//23.3.2013.
 

 

Na fotografiji mogu se vidjeti novi termini radijske promocije novog singla "Otkrivam još jednu laž".

Intervju za Radio Otočac može se čuti na ovom ovdje:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

, a intervju za Radio Županju, gdje je pjesma prekjučer bila hit dana, može se poslušati ovdje:  

 

 

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


U ponedjeljak na Radiu Grubišno polje pjesma "Otkrivam još jednu laž" naći će se kao prijedlog  za top listu, te će se moći i za nju glasati, a intervju za Radio Grubišno polje možete čuti ovdje

 

 

//21.03.2013. 


Slušatelji Radio Županje odabrali su danas da Daliborov novi singl  "Otkrivam još jednu laž" bude hit dana!


Nakon radijske promocije putem intervjua na Radio Rabu, Radio Ogulinu, Gradskom radio Trogiru ,Radio Drnišu, Radio Otoču i Radio Županji termini radijske turneje se još uvijek popunjavavaju.


Uskoro će biti dostupni i ostali datumi, a za sada kroz nekoliko dana moći ćete čuti Dalibora u programu slijedećih radija:


RADIO GRUBIŠNO POLJE- petak, 22. 03 u 16:30
RADIO LUDBREG- nedjelja, 24. 3. u 15:00
RADIO SLUNJ- ponedjeljak, 25. 3. u 11:15
RADIO NOVA GRADIŠKA- utorak, 26.03. u 20:15
RADIO ZLATAR- srijeda, 27.03. u 20:15

//20.03.2013 


Nakon radijskih intervjua na Radio Rabu, Radio Ogulinu, Gradskom radio Trogiru i na Radio Drnišu, Daliborova radijska turneja povodom promocije novog singla "Otkrivam još jednu laž" i albuma "Programiran da budem tvoj" popunjava se novim datumima.

 

Termini radijske turneje:

 

RADIO OTOČAC- četvrtak, 21. 3. u 10:10
RADIO ŽUPANJA- četvrtak, 21.3. u 10:45 
RADIO SLUNJ- četvrtak, 21. 3. u 11:15
RADIO GRUBIŠNO POLJE- petak,22.03 u 16:30
RADIO LUDBREG-  nedjelja, 24. 3. u 15:00
RADIO NOVA GRADIŠKA- utorak, 26.03. u 20:15


Intervju za  Radio Drniš  može se čuti na ovom ovdje:
 

 

 

 

//19.03.2013. 


Prošli tjedan Dalibor Herceg gostovao je u programu nekoliko radio postaja.
Intervju na Radio Rabu može se poslušati na ovom ovdje


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

, dok intervju za Radio Ogulin može se čuti na ovdje:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Ovaj tjedan radijska promocija albuma "Programiran da budem tvoj" i novog singla "Otkrivam još jednu laž" ide dalje!
  
U četvrtak, 21. ožujka, u jutarnjim satima, Dalibora možete čuti u programu Radio Otočca i u programu Radio Županje.

U nedjelju, 24. ožujka gostuje na Radio Ludbregu u popodnevnim satima, a u subotu, 23. ožujka na Radio Zaboku moći će se poslušati prilog o novom albumu i singlu.

/16.03.2013.


 U subotu, 16. ožujka Dalibor Herceg gostovao je  u emisiji "Od subote do subote" na "Tv Novi" u Puli. Uskoro će biti dostupan i cijeli intervju na njegovom službenom "You Tube" kanalu.

 

//15.03.2013.


Jučer je izašla vijest u "Karlovačkom tjedniku" o izlasku albuma Dalibora Hercega "Programiran da budem tvoj" čiju online objavu možete vidjeti na ovom linku: http://www.karlovacki-tjednik.hr/index.php?option=com_content&view=article&id=7639%3Adalibor-herceg-objavio-album-qprogramiran-da-budem-tvojq&catid=9%3Amozaik&Itemid=13.


Dalibor je danas gostovao na "Radio Rabu" i na "Radio Ogulinu", dok sutra u 14:30 možete poslušati intervju koji je dao za "Radio Drniš".

 

Osim sutrašnjeg radijskog intervjua gostuje i u emisiji "Od subote do subote" na "Tv Nova" Pula. Emisiju možete pratiti putem "MaxTv-a" na 807. kanalu.

//11.03.2013.

 

Dalibor Herceg objavio je svoj novi singl "Otkrivam još jednu laž". Premijera samog singla bila je na "Hit radiju".

 

Povodom objave nove pjesme Dalibora je već ugostio i "Gradski radio Trogir", dok intervju za "Radio Drniš" može se poslušati u programu "Radio Drniša" u subotu, 16. ožujka u 14:30 minuta. Vijest o Daliborovom novom singlu, te izlasku albuma objavilo je nekoliko portala kao što su "Tjedno.hr","Urbancult.hr", a na portalu "Glamour.hr" možete osvojiti Daliborov novi album "Programiran da budem tvoj". Objave možete pročitati na ovim linkovima:

 

http://www.tjedno.hr/info-biro/2477-prvi-album-dalibora-hercega

 

http://www.urbancult.hr/Content/Article.aspx?id=15391

 

http://www.glamour.hr/dalibor-herceg-izdao-novi-album-programiran-da-budem-tvoj/

 

 

 

 

//08.02.2013.


Dalibor Herceg u izdanju diskografske kuće "Pearlicka Records" objavio je danas svoj prvi album na hrvatskom jeziku "Programiran da budem tvoj". Na albumu se nalazi dvanest pjesama od kojih su dvije pjesme bile izvedene tijekom  2012. godine na festivalima "Darfest" i "Vaga". Nekoliko pjesama dobilo je i svoje vizualno izdanje, dok za posljednji singl s albuma "Kapi kiše" snimljen je art video spot  s produkcijskom kućom "Art film".

Album "Programiran da budem tvoj" može se kupiti putem "Amazona", "iTunesa", te ostalih svjetskih glazbenih on line trgovina.

Nakon izlaska dvostruke kompilacije  prošle godine "Forbidden Feelings" i "Mixed emotions" koje su presjek njegovog inozemnog glazbenog opusa, Dalibor osim albuma u ponedjeljak, 11. ožujka, objavljuje svoj novi singl "Otkrivam još jednu laž" čija će premijera biti na "Hit radiu" (  http://www.hitradio.hr/ )
.

//21.02.2013. 


Od danas putem "Amazona" može se kupiti i drugi CD  Dalibora Hercega "Forbidden Feelings" koji je dio dvostruke kompilacije  sa presjekom Daliborove inozemne karijere  u izdanju "Pearlicke Records".

 

Riječ je o deset novih pjesama na engleskom jeziku koje su upotpunjene sa dva remixa. Cd "Forbidden Feelings"  možete naručiti putem ovog linkahttp://www.amazon.com/Forbidden-Feelings-Dalibor-Herceg/dp/B00BJC9M16/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1361718262&sr=8-3&keywords=dalibor+herceg

//14.02.2013.


Dalibor Herceg na hrvatskoj glazbenoj sceni pojavio se prije godinu dana, no nekoliko godina gradio je svoju inozemnu karijeru. U izdanju diskografske kuće "Pearlicka Records" iz Amerike ove godine izdana su dva albuma na engleskom jeziku sa presjekom njegovog inozemnog glazbenog opusa.

Dalibor Herceg u svom inozemnom glazbenom putovanju snimio je mnogo pjesama na engleskom, te ostvario mnogo zanimljivih suradnji sa svjetskim renomiranim dj-ima. Na dvostrukoj kompilaciji "Forbidden Feelings" i "Mixed emotions" mogu se pronaći dvadeset i četiri pjesme. Logično je bilo sakupiti te pjesme koje je Dalibor stvorio, te predstaviti hrvatskoj publici zbog razloga što mnogi nisu bili upoznati sa njegovim prijašnjim glazbenim stvaranjem.

Prikupljene pjesme koje su objedinjene pod dva albuma mogu se pronaći putem "Amazona" na dva CD-a, te u digitalnom obliku putem "iTunes", "Beatport", "Junodownload", "Trackitdown", "Musicme" i mnogih drugih. Dalibor s ovom dvostrukom kompilacijom svoga rada napravio je presjek svoje karijere, te kreće u intenzivne pripreme za svoj slijedeći projekt.

CD "Mixed Emotions" možete naručiti putem "Amazona" na ovom linku: http://www.amazon.com/Mixed-Emotions-Dalibor-Herceg/dp/B00BG1SLK8/ref=sr_1_1_title_0_main?s=music&ie=UTF8&qid=1361308559&sr=1-1&keywords=dalibor+herceg

 

 

 

bottom of page